replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月11日星期一

The Little Black Watch

"The Little Black Dress" is al lang een fashion essentieel voor tientallen jaren en wordt algemeen geassocieerd met iconische modeontwerpster Coco Chanel, die voor het eerst introduceerde het ontwerp in één van haar vroege collecties tijdens de jaren 1920.
De legende gaat dat de originele schede cocktail jurk met lange mouwen, maat in zijde en crêpe de chine was de ontwerper manier van uiten haar rouw na de dood van een van haar minnaars.
Chanel staat bekend om vele mode primeurs, waaronder het maken van kostuum sieraden een populaire accessoire. Haar gebruik van verschillende draperen faux parel kettingen en armbanden samen in buitensporige vertoning werd een mode steunpilaar in de jaren 1930. KJLANE-2401S-01
Veel ontwerpers hebben Chanel's voetsporen gevolgd met hun eigen kostuum sieraden collecties, waaronder designer Kenneth Jay Lane, waarvan sieraden mode is gedragen door de legendarische Hollywood-sterren van Elizabeth Taylor en Audrey Hepburn met Nicole Kidman en Natalie Portman.
Niets zeggen High Fashion Today Meer dan een Kenneth Jay Lane uurwerk en de Designer's 2400-serie Zwarte hematiet Fashion horloge is een eerbetoon aan de 'Little Black Dress'. Deze sierlijke en Slender Uurwerk kenmerken een ovaal Case in Zwart-Ionische Plaat met hematiet accenten. De zaak wordt gepresenteerd op een zwarte satijnen band met echt leer backing. Bekijk meer replicas horloge en breitling aeromarine horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex